Eläinten viikon 2016 oppimateriaali tilattavissa

ELÄINTEN VIIKKO 4. - 10.10.2016

Tänä vuonna SEYn Eläinten viikon teemana on hevonen. Hevosesta, hevosen hyvinvoinnin tarpeista ja hevosen kanssa toimimisesta on tehty tieto- ja tehtäväpaketit 5-8-vuotiaille sekä 3.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille.

5-8-vuotiaille on tehty maksuton Ystävänä hevonen -tieto- ja tehtäväpaketti.

Ystävänä hevonen on suunniteltu ensisijaisesti ympäristötiedon, äidinkielen ja kuvaamataidon opetukseen. Kouluopetuksen lisäksi aineisto soveltuu käytettäväksi muun muassa luonto- ja eläinkerhoissa, partiossa ja 4H-toiminnassa. Vihkosta on saatavana suomen kielellä. 

Voit lukea pdf-version Ystävänä hevonen -vihkosesta täältä.

 

    

3.-luokkalaisia ja sitä vanhempia varten on tehty maksuton Hevosen kengissä -tieto- ja tehtäväpaketti.

Hevosen kengissä on suunniteltu ensisijaisesti biologian, maa- ja metsätalouden, yhteiskuntaopin ja elämänkatsomustiedon opetukseen, mutta sitä voi käyttää myös muun muassa filosofian opetuksessa tai äidinkielen aineistona. Kouluopetuksen lisäksi aineisto soveltuu käytettäväksi muun muassa luonto- ja eläinkerhoissa, partiossa ja 4H-toiminnassa. Vihkosta on saatavana suomen kielellä.

Voit lukea pdf-version Hevosen kengissä -vihkosesta täältä.

Molemmat vihkoset ovat kirjoittaneet eläintenkouluttajat Tuire Kaimio ja Minna Tallberg.

Vihkosiin liittyviä lisätehtäviä julkaistaan syyskuun puolivälissä osoitteessa Hevostieto.fi. Sivustolta löytyy myös syventävää koiratietoa.

SEY on painattanut lisäksi maksuttomia Eläinten viikon julisteita. Juliste on kokoa A3. Se on kaksipuolinen siten, että toisella puolella teksti on suomeksi ja toisella ruotsiksi. Julisteita voidaan toimittaa muutama kappale opetusryhmää kohti.

    

 

Tilauksia voi tehdä myös osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 0207 528 420. Huom. Kun tilaat sähköpostitse, muistathan mainita, kumpia oppaita haluat tilata.

Tilaa materiaalit tästä. 

P.S. SEYlle koituvat postikulut Eläinten viikon materiaaleista ovat mittavat. Mikäli koulussanne on useampia materiaaleista kiinnostuneita opettajia, pyydämme kouluja tekemään yhteistilauksia, mikäli siitä ei aiheudu liikaa vaivaa.

Eläinten viikon tilauslomake
 1. Ystävänä hevonen
  Vain numeroita
 2. Hevosen kengissä
  Vain numeroita
 3. Juliste
  Invalid Input
 4. Vastaanottajan nimi(*)
  Vaadittu kenttä
 5. Organisaation nimi
  Invalid Input
 6. Katuosoite(*)
  Vaadittu kenttä
 7. Postinumero(*)
  Vaadittu kenttä
 8. Postitoimipaikka(*)
  Vaadittu kenttä
 9. Sähköposti(*)
  Syötä kelvollinen sähköposti
 10. Puhelinnumero
  Puhelinnumero muodossa: 040 123 4567
 11. Invalid Input
 12. Muuta huomioon otettavaa
  Invalid Input

Lisää aiheesta

Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje