Hyvä elämä lemmikille - Eläinten viikon verkkoluentosarja

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto järjestää Eläinten viikolla® 4.-10.10. verkkoluentojen sarjan lemmikin hankintaa harkitseville ja lemmikin jo omistaville. Luennot alkavat kello 17 ja kestävät noin 1,5-2 tuntia.

**Jyrsijöiden ja lintujen hyvä hoito**
Torstaina 4.10.2018 klo 17
Harkitsetko lemmikkijyrsijöiden tai lintujen hankkimista, tai onko sinulla jo sellaisia? Tiedätkö varmasti, millaisia tarpeita lemmikeilläsi on? Tietokirjailija, biologi Helena Telkänranta puhuu lemmikkijyrsijöiden ja lintujen hyvästä hoidosta.

**Vastuullinen koiran hankinta**
Maanantaina 8.10.2018 klo 17
Oletko hankkimassa koiraa? Miten hankkia koira vastuullisesti? Mitä on pentutehtailu ja miten voin varmistaa, ettei tuleva koirani ole pentutehtaasta? Millaisia jalostuksesta aiheutuvia terveysongelmia koiralla voi olla ja kuinka voin minimoida riskit? Eläinlääkäri Suvi Heinola puhuu koiran hankinnasta, pentutehtailusta ja jalostuksesta.

**Kissan hyvinvointi ja virikkeellistäminen**
Keskiviikkona 10.10.2018 klo 17
Nukkuuko kissasi paljon? Onko sillä tylsää? Tekeekö se harmillisia tihutöitä tai jahtaako se varpaitasi? Suosiota niittäneen Kissanhoidon käsikirjan kirjoittaja Päivi Ylikorpi kertoo, kuinka voit virikkeellistää kissaa ja varmistaa sen henkisen hyvinvoinnin.

Luennot järjestetään verkkoluentoina, linkki ilmoitetaan myöhemmin tässä tapahtumassa. Luentoja voi tulla kuuntelemaan myös paikan päälle. Tapahtumapaikkana toimii auditorio osoitteessa Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki. Tervetuloa!

Ohjeita verkko-osallistujille:

Linkki luentohuoneeseen: https://sey.adobeconnect.com/luennot/

Linkin kautta pääset kirjautumissivulle. Vierailijana kirjautuminen on valmiiksi valittuna. Kirjoita oma nimesi sille varattuun kenttään ja paina ”Enter Room”.

Googlen Chrome -selaimella osallistumisessa voi olla ongelmia, joten suosittelemme käyttämään muita selaimia.

• Kytke mahdolliset äänilaitteet ennen kirjautumista
• Käytä langallista verkkoa, jos mahdollista
• Sulje ylimääräiset ohjelmat

Jos selain pyytää asentamaan laajennusta, toimi selaimen ohjeiden mukaan. Jos törmäät ongelmiin kirjautumisvaiheessa, kokeile ensin toista selainta.

Luennot myös tallennetaan ja ne tulevat katsottaviksi myöhemmin.

Pääyhteistyökumppanimme Eläinten viikolla on Purina: www.facebook.com/purinasuomi/

Lisää aiheesta

Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje