Testamentti

Sinunkin tapasi tukea?

Oletko ehkä jo pitkään harkinnut lahjoituksen tai testamentin tekemistä eläinten hyväksi, etkä ole löytänyt sopivaa kohdetta? 

Testamentin tekeminen eläinsuojelulle SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton kautta on luotettava ratkaisu tarpeisiisi. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä SEYn ei tarvitse maksaa perintöveroa, joten pystymme käyttämään testamenttilahjoituksen täysin eläinten hyväksi tehtävään työhön.

Lainsäädäntö asettaa testamentille tiukat muotovaatimukset. Jotta testamentista tulee oikeudellisesti pätevä, se kannattaa laatia yhdessä lakiasiantuntijan kanssa. Voit saada kauttamme lakiasiantuntijan maksutonta neuvontaa testamenttiasioissa. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. 

Ota yhteyttä alla olevaan osoitteeseen tai soita meille, niin kerromme mielellämme lisää. Autamme tietenkin käytännön toimissa, mikäli harkitset lahjoituksen tai testamentin tekemistä eläinsuojelun hyväksi.

 Yhteyshenkilöt:

Varainhankintapäällikkö Aura Yliselä
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Osoite: Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki
Puh. 040 830 1709

 

Talouspäällikkö Erja Peltola
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Osoite: Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki
Puh. 050 371 2741

 

SEY on mukana Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n jäsenjärjestöjen yhteisessä Hyvä testamentti -kampanjassa. Voit lukea lisää kampanjan verkkosivuilta hyvatestamentti.fi 

Subscribe to SEY's Kirjekyyhky-newsletter