Hyvinvoiva kissa -opas

Hyvinvoiva kissa - SEYn opas kissanhoitoon on maksuton julkaisu, joka on tarkoitettu kissan kasvattajille ja myyjille, löytöeläintaloille, kissan hankkijoille, omistajille ja kaikille kissoista kiinnostuneille.

Hyvinvoiva kissa perustuu ajantasaiseen tutkimustietoon. Oppaassa kerrotaan mm. kissan alkuperästä, kissan lajityypillisistä perustarpeista ja hoidosta sekä kissan käyttäytymisestä. Oppaassa annetaan myös neuvoja yleisimpien kissan kanssa kohdattavien ongelmien ratkaisemiseksi.

Hyvinvoiva kissa -oppaan ovat kirjoittaneet Heidi Harmaala ja Sonja Nurmi-Tuominen. Oppaan asiantuntijoina ovat toimineet ELT Suvi Pohjola-Stenroos ( DABVP (Feline Practice), kissalääket. erik) ja Helena Telkänranta, joka on eläinten käyttäytymiseen erikoistunut biologi, toimittaja, tietokirjailja ja tutkija. Oppaan toteuttamista ovat tukeneet eläinlääkäriasemaketju Animagi Oy ja Royal Canin Finland Oy.

Opasta jaetaan mm. SEYn jäsenyhdistyksissä, tapahtumissa ja Animagi-eläinlääkäriasemilla. Oppaita voi tilata maksutta myös SEYn toimistolta osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lue sähköinen opas täältä. 

Oppaita on saatavana myös ruotsin kielellä.

Lisää aiheesta

Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje