Lahjoituslauantai

Lahjoituslauantai

Maa- ja metsätalousministeriö on esitellyt uuden eläinsuojelulain linjaukset. Lakiesityksestä on jäämässä pois tärkeitä kirjauksia, joista yksi on eläinten oikeus jatkuvaan juomaveden saantiin.

Kampanjoimme sen puolesta, että eläimillä olisi oikeus jatkuvaan juomaveteen. Yksi eläimen hyvinvoinnin perusedellytyksistä on, ettei se joudu säännöllisesti kokemaan pitkittynyttä janontunnetta. Janon välttämiseksi vettä tulee olla tarjolla aina, kun eläin itse kokee tarvetta juoda. 

Auta kampanjaamme lahjoituksella. Lähetä viesti SEY10 numeroon 16588 (viestin hinta on 10 euroa). Tai voit käyttää tältä sivulta löytyviä lahjoituspainikkeita.

Osallistu #Lahjoituslauantaihin

Muuta maailmaa lahjoituksella. Ja kerro se maailmalle hashtagilla #Lahjoituslauantai. Lauantaina 25.11. on sinun tilaisuutesi tukea työtä, jonka koet tärkeäksi.

Toimi näin:

1. Tue työtämme. Lähetä viesti SEY10 numeroon 16588. Viestin hinta on 10 euroa ja se veloitetaan puhelinlaskultasi. Voit myös tehdä lahjoituksen käyttämällä sivun ylälaidan lahjoituspainikkeita.

2. Kerro maailmalle omin sanoin, että lähdit tukemaan eläinsuojelutyötä ja miksi, sekä liitä hashtag #lahjoituslauantai jakaessasi viestisi somekanavissa.

 

Kiitos!

Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje