SEY hakee joukkoonsa iloisia ja motivoituneita feissareita ja tiiminvetäjiä

SEY hakee joukkoonsa iloisia ja motivoituneita feissareita ja tiiminvetäjiä

Tule tekemään työtä eläinsuojelun hyväksi!

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto on vuodesta 1901 eläinsuojelutyötä tehnyt Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. SEYn toimialaan kuuluvat kaikki eläimet. Lahjoittajiemme tuki on meille elintärkeää.

Haemme kesäksi Helsinkiin face-to-face –kampanjaamme feissareita ja tiiminvetäjiä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn määräaikaisuuden peruste on sen projektiluontoisuus.

Tehtäviin kuuluu

 - face-to-face varainhankinta Helsingissä
 - tiiminvetäjien osalta noin 5-henkisen feissaritiimin luotsaaminen
 - osallistuminen SEYn näkyvyyden ja tunnettavuuden kehittämiseen

Edellytämme

- aitoa halua toimia eläinten hyvinvoinnin puolesta
- itsenäistä työskentelyotetta 
- positiivista ja avointa asennetta
- kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

- Vähintään 16 vuoden ikää

 

Arvostamme lisäksi

- järjestötoiminnan tuntemusta
- feissaus- ja johtamiskokemusta
- sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa
- tietoa ja kokemusta eläinsuojelutoiminnasta
- asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn eläinsuojelun parissa. Pääset tekemään mielekästä työtä tärkeän asian puolesta tarmokkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden seurassa.

Tehtävä on osa-aikainen. Voit valita oman aikataulusi mukaan 3-5 työvuoroa viikossa. Feissarin palkka on 11 € tunnissa ja tiiminvetäjän palkka 12 € tunnissa. Katuvarainhankintaprojekti toteutetaan 15.5-31.7.2017 ja haut on auki projektin loppuun saakka. Henkilöt valitaan sopivuuden perusteella.


Lisätietoja löydät osoitteesta www.seyfeissaus.fi


Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot voi lähettää sähköpostitse osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai osoitteella SEY, Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki. Kuoreen merkintä "Face-to-face".

Lisätietoja tehtävistä antaa varainhankinnan koordinaattori Sini Kuronen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse p. 040 830 1709 arkisin klo 10-15 välisenä aikana.

Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje