Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kiinnostaako sinua eläinten puolesta tehtävä työ? Ilmoitamme avoimista työpaikoista tällä sivulla.

SEY Suomen Eläinsuojelu on vuodesta 1901 eläinsuojelutyötä tehnyt Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. SEY toteuttaa käytännön eläinsuojelutyötä 40 paikallisyhdistyksen ja noin 80 vapaaehtoisen eläinsuojeluneuvojan voimin. Liiton muita keskeisiä toimintamuotoja ovat lainsäädäntöön vaikuttaminen, tiedotus, kampanjointi ja muu ennaltaehkäisevä eläinsuojelutyö. SEYn toimialaan kuuluvat kaikki eläimet.

Vapaaehtoistyö eläinten auttamiseksi

Vapaaehtoiset ovat korvaamattoman tärkeä osa eläinsuojelutyötä. SEY toimii laajalla rintamalla kaikkien eläinten auttamiseksi, minkä vuoksi tarvitsemme laadukasta ja laajaa vapaaehtoistukea. Erilaisten ihmisten ja eri alojen osaajien tuoma tuki on äärimmäisen tärkeää. Lue lisää vapaaehtoistyöstä. 

Vapaaehtoiset eläinsuojeluneuvojat

SEYn eläinsuojeluneuvoja on helposti lähestyttävä auttaja, kun epäilee eläimen olevan hädässä. Koulutamme uusia eläinsuojeluneuvojia seuraavan kerran v. 2021. Lue lisää.

Työharjoittelu

SEYllä on jatkuvasti tarjolla palkattomia työharjoittelupaikkoja esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin, graafisen suunnittelun alalla. Myös pienimuotoiselle tutkimustyölle on jatkuva tarve. Tarvitsemme esimerkiksi

  • esitteiden ja julkaisujen suunnittelijoita ja taittajia
  • ammattitaitoisia kääntäjiä englannin, ruotsin ja venäjän kielelle
  • valokuvaajia
  • myyntituotteiden tekijöitä.

Valitettavasti emme voi tarjota työpaikkoja oppisopimusopiskelijoille tai näyttötutkinnon tekijöille, sillä rajalliset resurssimme eivät riitä vaadittuun työpaikkakoulutukseen ja -arviointiin.

Jos haluat hakea harjoittelupaikkaa tai avointa työpaikkaa ota yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisää aiheesta

Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje