Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kiinnostaako sinua eläinten puolesta tehtävä työ? Ilmoitamme avoimista työpaikoista tällä sivulla.

SEY Suomen Eläinsuojelu on vuodesta 1901 eläinsuojelutyötä tehnyt Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. SEY toteuttaa käytännön eläinsuojelutyötä 40 paikallisyhdistyksen ja noin 80 vapaaehtoisen eläinsuojeluneuvojan voimin. Liiton muita keskeisiä toimintamuotoja ovat lainsäädäntöön vaikuttaminen, tiedotus, kampanjointi ja muu ennaltaehkäisevä eläinsuojelutyö. SEYn toimialaan kuuluvat kaikki eläimet.

Haemme nyt viestintävastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen (ilmoitus julkaistu 6.11.19)

Viestintävastaavan tehtäviin kuuluvat päivittäisviestinnän ja kampanjoiden suunnittelu sekä toteuttaminen, päävastuu Eläinten viikon -kampanjasta, päävastuu painotuotteista, mediasuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen, koko liiton viestinnän laadun ja aikataulujen tarkkailu, asiantuntijatehtäviä osaamisesta riippuen, sekä muut toiminnanjohtajan määräämät tehtävät. Lisäksi viestintävastaava toimii liiton lehden (Eläinten ystävä) päätoimittajana. 

Edellytämme

-       aitoa halua toimia eläinten puolesta
-       soveltuvaa koulutusta ja vahvaa viestinnän työkokemusta
-       hyviä suullisen ja kirjallisen viestinnän taitoja
-       kokemusta kampanjoiden suunnittelusta ja toteuttamisesta
-       kokemusta projektien johtamisesta
-       kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä toimia rakentavasti erilaisissa ryhmissä
-       kokemusta itsenäisestä projektien hallinnasta ja kykyä tehdä itsenäistä työtä
-       kykyä käyttää ja omaksua sähköisen viestinnän työkaluja
-       sujuvaa englannin kielitaitoa
-       hyvää ajanhallinta- ja organisointikykyä
-       positiivista ja avointa asennetta

Arvostamme lisäksi

-       kokemusta eläinsuojelutoiminnasta
-       yhdistystoiminnan kokemusta
-       sujuvaa ruotsin kielitaitoa
-       hyviä verkostoitumistaitoja

Tarjoamme

-       mielenkiintoisen ja mielekkään työn valtakunnallisella eläinsuojelun näköalapaikalla
-       mukavat työkaverit
-       joustavan työpaikan
-       viihtyisän työympäristön

Työaika on 37,5 h / vko. Palkkaus on 2740 e / kk. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus (vanhempainvapaa). Työn toivottu aloitusaika on maaliskuun puolessa välissä. Aloitusajankohdasta voidaan neuvotella tarvittaessa.

Työ edellyttää läsnäoloa Helsingissä ja satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä. Lisäksi työhön kuuluu satunnaista matkustamista kotimaassa sekä mahdollisesti myös ulkomailla.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä CV toimitetaan 30.11.2019 mennessä sähköpostitse osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kati Pulli Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  050 371 2740.

 

Vapaaehtoistyö eläinten auttamiseksi

Vapaaehtoiset ovat korvaamattoman tärkeä osa eläinsuojelutyötä. SEY toimii laajalla rintamalla kaikkien eläinten auttamiseksi, minkä vuoksi tarvitsemme laadukasta ja laajaa vapaaehtoistukea. Erilaisten ihmisten ja eri alojen osaajien tuoma tuki on äärimmäisen tärkeää. Lue lisää vapaaehtoistyöstä. 

Vapaaehtoiset eläinsuojeluneuvojat

SEYn eläinsuojeluneuvoja on helposti lähestyttävä auttaja, kun epäilee eläimen olevan hädässä. Koulutamme uusia eläinsuojeluneuvojia seuraavan kerran v. 2021. Lue lisää.

Työharjoittelu

SEYllä on jatkuvasti tarjolla palkattomia työharjoittelupaikkoja esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin, graafisen suunnittelun alalla. Myös pienimuotoiselle tutkimustyölle on jatkuva tarve. Tarvitsemme esimerkiksi

  • esitteiden ja julkaisujen suunnittelijoita ja taittajia
  • ammattitaitoisia kääntäjiä englannin, ruotsin ja venäjän kielelle
  • valokuvaajia
  • myyntituotteiden tekijöitä.

Valitettavasti emme voi tarjota työpaikkoja oppisopimusopiskelijoille tai näyttötutkinnon tekijöille, sillä rajalliset resurssimme eivät riitä vaadittuun työpaikkakoulutukseen ja -arviointiin.

Jos haluat hakea harjoittelupaikkaa tai avointa työpaikkaa ota yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisää aiheesta

Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje