Eläinten viikko 2016 Ole hellä hevoselle

Materiaalia lapsille ja nuorille

Alla olevia materiaaleja saa tilata maksutta osoitteesta sey(at)sey.fi tai puhelinnumerosta 0207 528 420 (ma-pe klo 10-15). Uusimman materiaalin voi tilata osoitteessa sey.fi/tilauslomake.

Ystävänä hevonen ja Hevosen kengissä

Vuonna 2016 SEY on tuottanut koululaisille kaksi hevosaiheista tieto- ja tehtäväpakettia.  Ystävänä hevonen on 5–8-vuotiaille suunnattu vihkonen. Ystävänä hevonen on suunniteltu ensisijaisesti ympäristötiedon, äidinkielen ja kuvaamataidon opetukseen. Kouluopetuksen lisäksi aineisto soveltuu käytettäväksi muun muassa luonto- ja eläinkerhoissa, partiossa ja 4H-toiminnassa. Vihkosta on saatavana suomen kielellä. 

Hevosen kengissä on suunnattu 3.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille. Hevosen kengissä on suunniteltu ensisijaisesti biologian, maa- ja metsätalouden, yhteiskuntaopin ja elämänkatsomustiedon opetukseen, mutta sitä voi käyttää myös muun muassa filosofian opetuksessa tai äidinkielen aineistona. Kouluopetuksen lisäksi aineisto soveltuu käytettäväksi muun muassa luonto- ja eläinkerhoissa, partiossa ja 4H-toiminnassa. Vihkosta on saatavana suomen kielellä.

 

Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje