Eläinten ystävä -lehti

Eläinten ystävä on SEYn julkaisema lehti, jossa jaetaan tietoa sekä ajankohtaisista eläinten hyvinvointiasioista Suomessa ja kansainvälisesti sekä liiton monipuolisesta eläinsuojelutyöstä ruohonjuuritasolta aina yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen saakka. Lehdestä löytyy uutisten ja ajankohtaisartikkeleiden lisäksi koko perheelle sopivaa materiaalia sekä liiton jäsenyhdistysten tapahtuma- ja koulutustietoja.

Eläinten ystävällä on omat verkkosivut osoitteessa eläintenystävä.fi. Sivuille lisätään useimmat lehdessä julkaistut jutut. Sivut avattiin keväällä 2016.

Eläinten ystävää lukevat paitsi liiton yli 10 000 jäsentä myös viranomaiset, eläinalojen yrittäjät ja järjestöt, poliitikot, oppilaitosten kouluttajat sekä eläinten asioista kiinnostuneet yksityishenkilöt Suomessa. Liiton jäsenet kuuluvat myös SEYn jäsenyhdistyksiin, joita on 40 kappaletta eri puolilla Suomea. Jäsenistössä ovat edustettuina koko maan eläinten hyvinvointiasioita tärkeänä pitävät kaikista ikäryhmistä. Lisäksi lehden verkkosivut tavoittavat tuhansia eläimistä ja niiden hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä. 

Eläinten ystävä ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja se on ilmestynyt vuodesta 1906 lähtien. Vuosikerran hinta on 33 euroa ja tilaukset tehdään SEYn asiakaspalveluun osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 0207 528 420 (arkisin klo 10-15). Kerro tilauksen yhteydessä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilaus on kestotilaus ja sen voi keskeyttää olemalla yhteydessä SEYn asiakaspalveluun. 

Siirry lehden verkkosivuille

Liity SEYn jäseneksi

Eläinten ystävä -lehden mediakortti

Lisää aiheesta

Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje