Eläinten ystävä -lehti

Eläinten ystävä on SEYn julkaisema eläinsuojelun erikoislehti. Eläinten ystävässä käsitellään ajankohtaisia asioita eläinten hyvinvoinnista niin Suomessa kuin myös muualla maailmassa. Eläinten ystävän artikkelit kattavat eläinsuojelun koko kirjon alkaen ruohonjuuritasolta aina yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen saakka. Eläinten ystävä on ilmestynyt vuodesta 1906 lähtien.

Eläinten ystävässä on:

  • Puhuttelevia tositarinoita eläimistä ja eläinten auttajista
  • Tietoa eläinten asemasta Suomessa ja ulkomailla
  • Uutisia ja artikkeleita tämänhetkisistä eläimiin liittyvistä ilmiöistä
  • Hyödyllistä tietoa eettiselle kuluttajalle
  • Syventäviä reportaaseja ajankohtaisista, mutta myös vaietuista eläinsuojeluaiheista
  • Koko perheelle sopivia eläinaiheisia artikkeleita


Eläinten ystävän verkkoversio eläintenystävä.fi avattiin vuonna 2016. Verkkolehteen lisätään useimmat painetussa lehdessä julkaistut jutut. 

Eläinten ystävää lukevat paitsi liiton yli 10 000 jäsentä myös viranomaiset, eläinalojen yrittäjät ja järjestöt, poliitikot, oppilaitosten kouluttajat sekä eläinten asioista kiinnostuneet yksityishenkilöt Suomessa. Liiton jäsenet kuuluvat myös SEYn jäsenyhdistyksiin, joita on 40 kappaletta eri puolilla Suomea. Jäsenistössä ovat edustettuina koko maan eläinsuojelijat ja eläinsuojelun tukijat kaikista ikäryhmistä. 

Eläinten ystävä ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Vuosikerran hinta on 33 euroa ja tilaukset tehdään SEYn asiakaspalveluun osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 0207 528 420 (arkisin klo 10-15). Kerro tilauksen yhteydessä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilaus on kestotilaus ja sen voi keskeyttää olemalla yhteydessä SEYn asiakaspalveluun. 

Siirry lehden verkkosivuille

Liity SEYn jäseneksi

Eläinten ystävä -lehden mediakortti


Lisää aiheesta

Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje