Eläinten viikon 2017 oppimateriaali tilattavissa

ELÄINTEN VIIKKO 4. - 10.10.2017

Tänä vuonna SEYn Eläinten viikon teemana on luonnoneläimet. Luonnoneläimistä, niiden elintavoista sekä ihmisen ja luonnoneläinten kohtaamisista on tehty maksuton tietopaketti lapsille ja nuorille. Miten voimme elää yhdessä luonnoneläinten kanssa aiheuttaen niille mahdollisimman vähän haittaa?

Maksuton Eläin luonnossa -tieto- ja tehtäväpaketti soveltuu lähes kaikenikäisille.

Oppimateriaalin leipäteksti soveltuu noin 3.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille. Pienemmille lapsille on tehty tekstin lomaan selkotekstilaatikot. Selkotekstilaatikko tiivistää kunkin teeman pariin lauseeseen. Vihkosen on kirjoittanut eläintenhoitajien ammatillinen opettaja Päivi Ylikorpi.

Aineisto on suunniteltu ensisijaisesti biologian, ympäristötiedon, äidinkielen ja kuvaamataidon opetukseen. Kouluopetuksen lisäksi aineisto soveltuu käytettäväksi muun muassa luonto- ja eläinkerhoissa, partiossa ja 4H-toiminnassa. Vihkosia on saatavana suomen kielellä.

Voit lukea pdf-version Eläin luonnossa -vihkosesta täältä.

    

Vihkosiin liittyviä lisätehtäviä julkaistaan syyskuun puolivälissä osoitteessa Luonnoneläimet.fi. Sivustolta löytyy myös syventävää tietoa luonnoneläimistä.

SEY on painattanut lisäksi maksuttomia Eläinten viikon julisteita. Juliste on kokoa A3. Se on kaksipuolinen siten, että toisella puolella teksti on suomeksi ja toisella ruotsiksi. Julisteita voidaan toimittaa muutama kappale opetusryhmää kohti.

      

 

Tilauksia voi tehdä myös osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 0207 528 420.

Tilaa materiaalit tästä. 

P.S. SEYlle koituvat postikulut Eläinten viikon materiaaleista ovat mittavat. Mikäli koulussanne on useampia materiaaleista kiinnostuneita opettajia, pyydämme kouluja tekemään yhteistilauksia, mikäli siitä ei aiheudu liikaa vaivaa.

Eläin luonnossa -tilauslomake
 1. Eläin luonnossa
  Vain numeroita
 2. Juliste
  Invalid Input
 3. Vastaanottajan nimi(*)
  Vaadittu kenttä
 4. Organisaation nimi
  Invalid Input
 5. Katuosoite(*)
  Vaadittu kenttä
 6. Postinumero(*)
  Vaadittu kenttä
 7. Postitoimipaikka(*)
  Vaadittu kenttä
 8. Sähköposti(*)
  Syötä kelvollinen sähköposti
 9. Puhelinnumero
  Puhelinnumero muodossa: 040 123 4567
 10. Invalid Input
 11. Muuta huomioon otettavaa
  Invalid Input

Lisää aiheesta

Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje