Eläinten viikon 2019 materiaali tilattavissa

ELÄINTEN VIIKKO 4. - 10.10.2019

Yksikään eläin ei ole häkkieläin. Tänä vuonna Eläinten viikolla otetaan kantaa eläinten pitämiseen häkissä. Kampanjassa kiinnitetään huomiota sekä lemmikkieläinten että tuotantoeläinten pito-olosuhteisiin ja tarjotaan ratkaisuja parempaan eläimenpitoon.

SEY haluaa muistuttaa Eläinten viikolla eläinten hyvästä kohtelusta ja eläinsuojelun tärkeydestä lasten ja nuorten arjessa. Vuorovaikutuksessa eläinten kanssa tarvitaan tunteen lisäksi tietoa.

Maksuton tieto- ja tehtäväpaketti soveltuu lähes kaikenikäisille.

Vihkonen jokaiselle oppilaalle suomeksi tai ruotsiksi

Oppimateriaalin leipäteksti on suunnattu ensisijaisesti alakouluikäisille. Pienemmille lapsille on tehty tekstin lomaan tekstilaatikot, jotka tiivistävät kunkin teeman pariin lauseeseen. 

Aineistoa voi käyttää esimerkiksi varhaiskasvatuksessa ja ympäristöopin, biologian, äidinkielen, elämänkatsomustiedon, yhteiskuntaopin ja kuvataiteen opetuksessa sekä luonto- ja eläinkerhoissa.

Voit lukea pdf-version suomenkielisesti vihkosesta täältä

ja ruotsinkielisestä versiosta täältä.

Juliste 

SEY on painattanut lisäksi maksuttomia Eläinten viikon julisteita. Juliste on kokoa A3. Se on kaksipuolinen siten, että toisella puolella teksti on suomeksi ja toisella ruotsiksi. Julisteita voidaan toimittaa muutama kappale opetusryhmää kohti.

Tilaa materiaalit alla olevalla lomakkeella.

Tietosi tallennetaan. Voit lukea tietojen käsittelystä jäsen-, luottamushenkilö-, ja yhteistyökumppani sekä markkinointirekisteriselosteesta täältä.

Tilauksia voi tehdä myös osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 0207 528 420 (ma-pe klo 10-15).

Lähetämme materiaalin pakettina, joka on noudettava postista viikon sisällä paketin saapumisen jälkeen, ellei koulullanne ole sopimusta pakettien tuomisesta suoraan koulullenne.

P.S. Materiaali on tilaajalle maksutonta, mutta SEYlle koituvat postikulut Eläinten viikon materiaaleista ovat mittavat. Mikäli koulussanne on useampia materiaaleista kiinnostuneita opettajia, pyydämme kouluja tekemään mahdollisuuksien mukaan yhteistilauksia.

Yksikään eläin ei ole häkkieläin -tilauslomake

Vain numeroita

Invalid Input

Invalid Input

Vaadittu kenttä

Invalid Input

Vaadittu kenttä

Vaadittu kenttä

Vaadittu kenttä

Syötä kelvollinen sähköposti

Matkapuhelinnumero vaaditaan, koska Posti voi lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestillä.

Invalid Input

Invalid Input

Lisää aiheesta

Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje