Eläinsuojelukummi

Haluatko tukea eläinsuojelutyötä?

Ryhdy eläinsuojelukummiksi.  Eläinsuojelukummina lahjoitat haluamasi summan kuukaudessa käytettäväksi eläinsuojelutyöhön. Sinusta tulee siis SEYn kuukausilahjoittaja.

Täytä allaoleva lomake ja lähetämme sinulle postissa toimeksiantolomakkeen, jonka avulla voit käynnistää joko kuukausittain toistuvan e-laskun tai suoramaksun. 

Mihin tukesi käytetään?

Tässä muutama esimerkki varojen käytöstä:

SEYn eläinsuojeluneuvojat ovat jo vuodesta 1902 olleet osa suomalaista eläinten hyvinvoinnin valvontaa. Neuvojat käyvät saamiensa ilmoitusten perusteella tarkistamassa eläintenpitopaikkoja, joissa epäillään eläintä kohdeltavan huonosti. Vuositasolla käyntejä tehdään noin 2 000 eläintenpitopaikkaan ja neuvoja eläinongelmissa annetaan noin 20 000 kertaa.

SEY pitää jatkuvasti yhteyttä päättäjiin, tutkijoihin ja muihin eläinsuojelun kentällä toimiviin ihmisiin. Annamme asiantuntijalausuntoja ja puolustamme eläinten asiaa aina kun lakeja ja asetuksia säädetään.

SEY tukee jäsenyhdistyksiensä tekemää käytännön työtä monin tavoin – myös rahallisesti. Useilla jäsenyhdistyksillä on esimerkiksi löytöeläintaloja, joiden pyörittäminen vaatii rahaa.

Ilman eläinsuojelukummien tukea SEYn työ ei voi jatkua.

Saat lisätietoa kummiksi liittymisestä ja varojen käytöstä sähköpostilla osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 040 830 1709.

Kummilomake
 1. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
 2. Etunimi(*)
  Vaadittu kenttä
 3. Sukunimi(*)
  Invalid Input
 4. Osoite(*)
  Vaadittu kenttä
 5. Postinumero(*)
  Vaadittu kenttä
 6. Postitoimipaikka(*)
  Invalid Input
 7. Sähköposti(*)
  Syötä kelvollinen sähköpostiosoite
 8. Puhelin(*)
  Vaadittu kenttä
 9. Summa(*)  Invalid Input
 10. Muu summa
  Invalid Input
 11. Jäsenyys

  Invalid Input
 12. SEY:n uutiskirjetilaus
  Invalid Input
Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje