Ole sinä se joka välittää

Ole sinä se joka välittää

SEY Suomen eläinsuojelun eläinsuojelukummina eli kuukausilahjoittajana autat eläimiä. Näinä aikoina apuasi todella tarvitaan, sillä liian usein eläimiä kohdellaan huonosti ja pidetään surkeissa oloissa. Ryhdy eläinsuojelukummiksi ja täytä liittymislomake.

Laiminlyöntien määrä turkistiloilla ei näytä vähenevän, eläinsuojeluneuvojamme raportoivat eläinrääkkäystapausten lisääntymisestä, löytöeläintalot ovat taas tänäkin syksynä ruuhkautuneet ja hallitusneuvotteluissa raha ajoi taas tuotantoeläinten hyvinvoinnin edelle.

Me autamme hädässä olevia eläimiä koko Suomessa vuoden jokaisena päivänä. Teemme käyntejä hädässä olevien eläinten pitopaikkoihin. Vaikutamme lakeihin ja viranomaisten toimintaan. Johdamme keskustelua ja muutamme pinttyneitä asenteita.

Eläimet tarvitsevat pelastajia. Ryhdy eläinsuojelukummiksi!

Täytä liittymislomake -nappi

Lomakkeen täyttämällä liityt SEYn eläinsuojelukummiksi eli kuukausilahjoittajaksi. Tukesi käytetään eläinten auttamiseen. Lähetämme sinulle neljästi vuodessa Eläinten ystävä -lehden, josta voit seurata työmme etenemistä.

Voit milloin tahansa muuttaa lahjoitustasi tai lopettaa sen ilmoittamalla asiasta meille tai pankillesi.

Näin lahjoituksesi voi auttaa

10 eurolla voimme ruokkia löytöeläintä yli viikon ajan.
20 eurolla tuet kampanjaamme pentutehtaita vastaan.
50 eurolla vaikutamme lainsäädäntöön tapaamalla päättäjiä ja antamalla lausuntoja viranomaisten lausuntopyyntöihin.
100 eurolla voimme tehdä useita käyntejä hädässä olevien eläinten pitopaikkoihin.

SEYllä on Poliisihallituksen 24.8.2018 myöntämä rahankeräyslupa. Luvan numero on RA/2018/733 ja se on voimassa 1.1.2019-31.12.2020 koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. 

Lisätiedot:
Lahjoitusvarojen käyttö ja valvonta
Maksutapojen ehdot
Tietosuojaseloste

Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje