Tee yrityslahjoitus

Miten yritys voi tukea eläinsuojelutyötä?

Yrityksesi voi tukea eläinsuojelutyötämme monin tavoin. Otamme yrityksiltä vastaan suoria rahalahjoituksia lahjoitustilillemme. Jokainen lahjoitus on tärkeä askel työssä eläinten hyvinvoinnin puolesta!

Saaja: SEY Suomen eläinsuojelu ry
Tilinumero: FI97 8000 1901 0617 63
BIC: DABAFIHH

Yrityksesi voi myös tilata meiltä laskun.

Yhteistyökampanjat

Jos haluat auttaa eläimiä järjestämällä lahjoituskampanjan, esimerkiksi lahjoittamalla tietyn osan tuotteiden myynnistä eläinsuojelutyöhön, ota meihin yhteyttä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / p. 040 830 1709). Räätälöimme yhteistyön teidän tarpeidenne mukaan.

Kannatusjäseneksi

Yritykset ja muut yhteisöt voivat tukea SEYtä alkamalla kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenmaksu on 200 euroa vuodessa. Kannatusjäsenet saavat SEYltä jäsenyydestään kertovan kunniakirjan. Liitä yrityksesi mukaan jo tänään! Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 0207 528 420 (ma-pe klo 10-15).

Muut kuin rahalliset lahjoitukset

SEY ottaa vastaan myös tavaralahjoituksia sekä pro bono -yhteistyötä. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan tavaralahjoituksia suoraan toimistollemme tilojen puutteen vuoksi, sen sijaan ohjaamme avun suoraan sitä tarvitseville löytöeläintaloille.

Eläimet kiittävät tuestasi!

 

Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje