Medialle

SEY tiedottaa ajankohtaisista eläinsuojeluun ja eläinten hyvinvointiin liittyvistä aiheista medialle sekä omilla verkkosivuillaan. SEY kampanjoi, antaa lausuntoja ja kannanottoja sekä julkaisee esitteitä ja raportteja eläinsuojeluaiheista.

SEY on asiantunteva lähde eläinsuojelua ja eläinten hyvinvointia koskevissa asioissa. Tarjoamme taustatietoja ja haastatteluja kaikissa eläinten hyvinvointiin liittyvissä aiheissa.

SEY käyttää nimeä SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto.

Eläinten ystävä on SEYn jäsenlehti. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä lehdessä kirjoitetaan ajankohtaisista eläinsuojeluaiheista ja SEYn toiminnasta. Mediakortistamme löydät tärkeitä tietoja, jos olet kiinnostunut mainostamisesta Eläinten ystävä -lehdessä.

Ota yhteyttä

Viestintäpäällikkö Maria Lindqvist, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 557 2463
Toiminnanjohtaja Kati Pulli, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 371 2740
Eläinten ystävä -lehden toimitussihteeri Pi Mäkilä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tilaa SEYn Kirjekyyhky-uutiskirje